PRODUKTFOTOGRAFERING

Baggrund

Baggrunden på et produktfoto skal passe til det medie billedet skal bruges i. Som regel er en fritlagt hvid eller sort baggrund at foretrække, men en neutral grå baggrund kan også vælges.

Sort er optimalt til objekter med reflekterende eller gennemsigtig overflade, da disse overflader nemt kan flyde sammen med en hvid baggrund.

 

Reflektion/skygge

En reflektion eller skygge under produktet er som regel en god ide, da produktet eller kan komme til at "svæve" i luften. Jeg kan dog levere både med og uden, og kan som regel finde den bedste løsning for dig og dit produkt.

Fritlægning

At fritlægge et billeder betyder at fjerne baggrunden så den er helt hvid eller gennemsigtig. Dette gør billederne nemme at integrerer i en webshop eller katalog - eller helt at ændre baggrunden. Jeg leverer som udgangspunk billeder fritlagte, da jeg mener at fritlægning er en del af processen.

Typer af produkter

​Produkt-fotografen klarer både store og små typer produkter. Som udgangspunkt klares størrelser op til 50x50x50 cm uden problemer. Ved større produkter kontakt mig venligst. Jeg kan også klare tøj på mannequinner eller modeller. Kontakt mig venligst.